МАРАКАНА ЛІГА з соккеру 24/25, старт 7 вересня!, новий сезон 24/25, СОККЕР.УА - громадська спілка «Асоціація соккеру України». Офіційний сайт

Новина

23 липня

МАРАКАНА ЛІГА з соккеру 24/25, старт 7 вересня!

23 липня

МАРАКАНА ЛІГА з соккеру 24/25, старт 7 вересня!

МЛС 24/25

«МАРАКАНА ЛІГА чемпіонат з соккеру (socca

 

Строки сезону:

Старт 1 коло – 7 вересня 2024

Останній тур – 24 травня 2025


МЛС 24/25 це проект масового спорту, 11-ий сезон в історії.

Змагання відбуваються під егідою міжнародної федерації International Socca Federation, громадської спілки «Асоціація соккеру України» та підтримки Київської міської державної адміністрації.

Організатор МЛС – громадська спілка «Асоціація масового футболу Києва»

Загальна стратегія МЛС:

  • турнір для аматорів.
  • гасло: «Результат завжди важливий, але головне це участь!»
  • ЗАБОРОНА на участь в МЛС професійним гравцям з футболу, футзалу, соккеру які мають статус футболіста УАФ, АФУ, АСУ (вища ліга з сокка СОККЕРБОЛ) та факт виступів в вищих лігах футболу, футзалу, соккеру в Києві та областях України в 2024 році. Це стосується і амплуа воротар.
  • ДЕНЬ та ЧАС ПОЧАТКУ - всі матчі всіх турів в МЛС проводяться виключно в суботу, початком з 10:00-17:00, «Гідропарк Арена» в Місті Спорту.


  • БЕЗ ПРАВА ПЕРЕНОСУ МАТЧІВ - жеребкування 29.08.24 визначає календар турів на перше та друге коло змагань, в якому в т.ч. жереб визначає час початку матчів. Всі команди в рівно однакових умовах. Час початку матчів в середньому по чемпіонату для всіх буде однаковим. На протязі сезону всі команди приблизно однаково будуть грати в ранці/в обід та після обіду.
  • Перенесення часу початку матчів можливо виключно за умови якщо команда ініціатор переносу самостійно домовляється з іншою командою суперником, а після цього також з двома командами які готові обмінятися часом початку матчів. Переноси часу матчів можливі тільки в рамках поточного туру. Команда ініціатор перенесення повинна надати інформацію перед початком туру не пізніше 16:00 п’ятниці.
  • Команда, яка має форс мажор і не може прийняти участь в матчі повинна не пізніше до кінця дня середи надати в групу Ради Капітанів/Представників узгоджену з командою суперником заявку на перенесення матчу. Перенесення матчу можливо організувати тільки в погоджену сторонами суботу, в період з 17:00 до 19:00. В цьому випадку команди перенесеного мату грають по 2 гри в день. Команда ініціатор переносу матчу сплачує додатково внесок на організацію перенесеного матчу 5 тис грн.
  • ТЕХНІЧНА ПОРАЗКА - в разі неявки команди на матч технічна поразка 0:3.
  • ВСТУПНИЙ ВНЕСОК - кожна команда сплачує за участь в одному матчі внесок 2,5 тис грн., по 50% за всі матчі сезону необхідно сплачувати перед початком кожного кола.
  • План учасників МЛС 24/25 – 16 команд, грають в два кола, 1-е коло 15 турів, 2-е коло 15 турів, всього 30 турів за сезон. Остаточний кількість учасників та календар затверджується Радою Капітанів 29.08.24, в залежності від заявлених команд.
  • Кожна команда повинна зробити публічною в групі вайбер заявку гравців до кінця дня  6 вересня  2024 року. На кожний матч в протокол вноситься мінімум 6, максимум 14 гравців.
  • МЛС 24/25 організовується по правилах гри socca міжнародної федерації International Socca Federation (ISF), тут https://www.soccerua.com/posts...

Важливі акценти цих правил: булліти заміняють пенальті; воротарі грають тільки в рамках свого штрафного майданчику з правом винесу м’яча на випередження в один дотик за межами штрафного майданчику на своїй половині поля; заборона будь яких підкатів в рамках контакту гравців; жовта картка – вилучення 2 хвилини/червона карта – вилучення до кінця матчу. Особлива увага: правила ISF надають максимальні права Головному арбітру матчу, які дозволяють арбітру будь яку неповагу/агресію відносно рефері матчів трансформувати в картки та вилучення гравців/тренерів/менеджерів з гри. Будь яке рішення або не прийняте рішення арбітру матчу не може бути предметом обговорення щодо зміни результату матчу.

Увага! В порівнянні до сезону 23/24 ISF внесла деякі зміни до офіційних правил гри. Деталі будуть розглянуто на Раді Капітанів МЛС 29.08.24

  • Рада Капітанів/Представників команд має вищу форму влади відносно прийняття рішень по ходу проведення МЛС, які не зафіксовані в цьому циркулярі, в  офіційних правилах ISF та в регламенті змагань який трансформує/адаптує правила ISF під МЛС 24/25. Кожний Капітан/Представник команди може поставити такі питання на обговорення Ради. Для цього треба кратко сформулювати суть питання та направити в групу Рада Президентів. Для прийняття рішення необхідний консенсус більшості 2/3 всіх учасників. В раду Капітанів/Представників команд входить по 1 представнику від кожної команди.
  • Головний арбітр МЛС – Олександр Сусленко, СЕО – Сергій Харченко, медіа менеджер Роман Мамчур.
  • В місці проведення заходу центрі масового футболу «Місто Спорту» введено клубну систему. Для команд які мають системний тренувальний процес кожний гравець команди має персональну клубну карту, яка дозволяє: в’їзд авто та паркування на перед стадіонній площі, вхід в вбиральню №1 в фан-зоні спорткомплексу. Вхід в загальну вбиральню №2 спорткомплексу вільний для всіх учасників та глядачів. На кожну команду учасника МЛС 24/25, яка не є клубним членам Міста Спорту, на сезон 2024/25 видається 1 клубна картка.
  • Клубним командам Міста Спорту учасникам МЛС пріоритет в виборі часу для тренувань на центральному на протязі сезону 24/25.


Заявки на участь команд в МЛС сезону 24/25 направляти на телеграм  Заявка на участь відкрита до 24 серпня 2024, направляти на Telegram https://t.me/SergiyKharchenkoU

 Заявка відкрита до 15 серпня 2024


#SoccaUA в Місті Спорту

23 липня 2024