Персона Socca UA – Віталій ОРЄХОВ!, почесний індівідуальний клубний член МІСТА СПОРТУ, СОККЕР.УА - громадська спілка «Асоціація соккеру України». Офіційний сайт

Новина

26 квітня

Персона Socca UA – Віталій ОРЄХОВ!

26 квітня

Персона Socca UA – Віталій ОРЄХОВ!

Орєхов В – фундатор, СЕО/президент команди масового футболу ЕВІ Інжиніринг, бронзовий призер «СОККЕРБОЛ чемпіонат з соккеру (socca)», вища ліга, сезон 23/24.

Сезон 2023/2024 для ЕВІ Інжиніринг, Ваша характеристика?

Колектив зібрався досить давно, але старт був невдалим. Відчувалося, що тут рівень гравців вищий, нам потрібно було підсилення й ми, його провели в міжсезоння.

Розпочиналося, все з того, що подали заявку на участь, чекали тижні зо два, а потім нас затвердили на сезон. Підсилення планувалося відразу, але оскільки досить довго чекали на підтвердження (заявки на турнір) всі гравці, якими хотіли підсилитися були вже в інших командах. Навіть наші гравці, які давно у команді «синіх» перше коло грали за ФК «Жуляни» — Данило Гуральський.

В першому колі взяли лише два очки. Але якщо аналізувати більшість наших поразок, то бачимо відставання лише в один м’яч. Це головна ознака, що не вистачило просто фарту і виконавців.

У другому колі, до нас доєднався Роман Пазенко, Дмитро Тимко. Станіслав Жеріков привів Сергія Стебловського, який став одним з лідерів після поновлення чемпіонату. За друге коло, ми заробили 10 балів, а якщо згадати матч проти МАНЗАНИ, то всі 12 балів (на останній хвилині матчу судді після перегляду ВАР відмінили гол і матч ЕВІ Інжиніринг – Манзана завершився в нічию 2:2).

Задоволений сезоном повністю, ти паче це наш перший рік у такому форматі. Дуже цікавий та конкурентий чемпіонат. Посісти бронзу за перший рік, загалом непоганий результат. Хотілося б лише одне: аби гравців з моєї команди було більше у збірній України, бо той самий Жеріков та Стебловський заслуговують на це.

Як змінювалися плани походу сезону?

Чесно кажучи перед початком сезону було завдання боротьба за першу сходинку. Після реалій першого кола, походу почали просто битися до останнього в кожному матчі, здобувати досвід та свої очки.

Якщо чесно, після першого колу, мені розповідали «дивані експерти», що ми навіть 7 очок не зможемо набрати. Я вірив у хлопців, праця й віра привели нас до бронзи. Хлопці повірили в себе, додали трішки концентрації у грі ззаду й все вийшло.

Ключові гравці ЕВІ? Станіслав Жеріков — капітан команди, ватажок, може десь «напихати» хлопцям, але за «своїх» завжди до кінця. Роман Пазенко — воротар, який врятував гру проти ФК «Жуляни» диво порятунком в кінці першого тайму за нічийного рахунку. Сергій Стебловский — ключовий гравець, який із 40 хвилин, 33-35 хвилин проводить на майданчику.

Проти кого грати було найскладніше?

В першому колі проти ДІРЕКТ, мені здається. Досі не знаємо як проти них грати та що від них очікувати. Така собі «загадкова команда». В другому колі: МАНЗАНА та ЖУЛЯНИ. Але в саме цих протистояннях набирали бронзові бали.

Який матч та гол запам’ятався найбільше?

Гол Сергія Шишкова проти ФК «Жуляни» з центра поля в самісіньку дев’ятку та перекати Жерікова в заключному матчі сезону. Матч оберу проти МАНЗАНИ, саме через емоції та жагу до перемоги.

Кого хотіли б до себе переманити на слідуючий сезон?

Братів Савчуків, топ гравці на цьому рівні. Івана Гребенюка хотілося б побачити у «синьому кольорі» та під прапором інжинерів.

ЕВІ ІНЖИНІРІНГ у сезоні 2024-2025?

Звичайно, боротися за чемпіонство. Будуть кращі умови, тренувальні цикли. У планах лише перемагати й буду кращою командою в соккері.

Роман Мамчур для #СоккерУА