Персона Міста Спорту – Володимир Негель!, почесний індівідуальний клубний член МІСТА СПОРТУ, СОККЕР.УА - громадська спілка «Асоціація соккеру України». Офіційний сайт

Новина

22 березня

Персона Міста Спорту – Володимир Негель!

22 березня

Персона Міста Спорту – Володимир Негель!

В.НЕГЕЛЬ – гравець клубу Екстра Ліги України з футзалу SkyUP (Київ), амплуа воротар; CЕО команди МАНЗАНА (Київ) учасника «Соккербол чемпіонат з сокка 23/24», володар Кубку України з футзалу 2014/25 рр., гравець збірної України з міні-футболу на EMF Euro Cup 2022

Як та чому обрали футбол?

Батьки спонукали займатися плаванням, дзюдо, карате, але душа тягнулася до футболу. Друзі, подвір’я, футбольний м’яч так все й розпочалося.

Столична футбольна школа «Зміна», яка була поруч з домом, відіграла важливу роль у формуванні мене як особистості. З 8-9 років, почав займатися футболом грав на позиції півзахисника до 14-15 році, а потім перекваліфікувався на позицію голкіпера. Батьки не були проти мого захоплення футболом, який запав мені в серце ледь не з першого дня.

Зараз, мій син категорично проти футболу, йому більш до вподоби саме плавання. Я не проти хобі своєї дитини.

Ваше життя в регулярному сезоні й у відпустці?

Відпустка — це лише слово. Паралельно з футболом є основна робота. Аматорський футбол він цілорічний, як не пляжний то футзал, як не футзал то соккер й, так по колу. Є моменти емоційного вигоряння, тоді на допомогу приходять рідні та близькі. Родина мені допомагає триматися на висоті й досягати нових вершин. Є періоди коли не можеш грати через пошкодження, це належить до негативних емоцій пов’язаних з футболом, але без цього ніяк….

Найяскравіший період спортивної кар’єри та життя?

2015 рік. Манзана. Кубок України. Один з найяскравіших років за все моє життя. Спектр емоцій максимальний. Одруження, народження сина, трагічні звістки з дому. Про наше чемпіонство взагалі ніхто не вірив, а потім по трішки, по трішки завоювали трофей.

Початок другого кола Соккерболу через пару днів, як триває підготовка Манзана?

Кожен сам по собі, колективної підготовки немає. Кожен футболіст готується в інших командах, поговоримо перед грою, будемо грати «від ножа» думаю в нас вийде здивувати суперників.

Ваше тріо найсильніших гравців у соккер?

Тимофій Листопад — різноплановий гравець.

Ігор Кострома — зачепитися, боротьба на другому поверсі.

Євген Шайдюк — налаштованість, боротьба на 100%

Людина, удар якої бояться воротарі масового футболу Києва?

Якщо чесно, в воротах в першу чергу люблю та хочу виступати вільним художником й розпочинати атаки своєї команди. Удари від Дмитра Бровка, Андрія Мельника дуже підступні й непередбачувані!

Як знаходити стільки енергії в собі, щоб викладатися на повну у кожному матчі?

Якщо вже виходиш на майданчик, то повинен грати за емблему до кінця. Повинен викладатися на 200% й не підводити своїх партнерів! Кожен готується перед матчем по-своєму.

Пляжний футбол теж не за горами, чекаєте повернення «діаманту» футболу?

Будемо дивитися, планів ще немає. Пляжний то цікаво та дуже видовищно!

Прошу вибрати хобі окрім футболу?

Родина! Друзі!

Футзальна кар’єра. Справа усього життя? Якби була б машина часу, змінили щось у минулому?

Ні про що жалкувати не можна.   Рух лише вперед, були ситуації де міг вчинити по іншому, але куди привела б мене ця дорога — не зрозуміло…..

Цілі на спортивну весну та літо?

Як завжди лише максимальні, є «планки» результату, будемо їх підіймати й прагнути на кожному тижні лише перемагати.

 

«СОККЕРБОЛ чемпіонат з соккка» друге коло сезону 2023/ 24 стартує в Місті Спорту 25 березня.

Спорт підтримає тебе. Будьмо в грі!

Роман МАМЧУР

#СоккерУА