Колишній футболіст "Динамо" Хачеріді знайшов нову команду, Колишній футболіст "Динамо" Хачеріді знайшов нову команду, СОККЕР.УА - громадська спілка «Асоціація соккеру України». Офіційний сайт

Новина

05.10.2021

Колишній футболіст "Динамо" Хачеріді знайшов нову команду

05.10.2021

Колишній футболіст "Динамо" Хачеріді знайшов нову команду

Євген Хачеріді спробує свої сили в Суперболі - чемпіонаті України з футболу 6х6.

Екс-захисник київського "Динамо" заявлений за команду "Рубін", в якій також виступають колишні гравці донецького "Олімпіка" Дмитро Гришко, Ярослав Олійник та В'ячеслав Лухтанов. Також за цю команду заявлений ще один колишній футболіст збірної України, вихованець донецького "Шахтаря" - Максим Малишев. У першому турі "Рубін" з рахунком 3:2 обіграв команду "Ковальська". Дублем у складі переможців відзначився Дмитро Гришко, ще один гол в активі Ярослав Олійника. Євген Хачеріді та Максим Малишев участь в поєдинку не брали.

Відзначимо, що у вищому дивізіоні Супербола беруть участь вісім команд. Центральні матчі туру в прямому ефірі транслює канал Setanta Sport.

На початку 2021-го року відомий український захисник Євген Хачеріді в односторонньому порядку розірвав контракт з "Динамо" (Брест) через порушення клубом контрактних зобов'язань. ФІФА задовольнила всі вимоги футболіста до свого колишнього роботодавця. Білоруський клуб повинен був компенсувати Євгену 1 мільйон доларів, повідомляє Depo.Сектор з посиланням на footboom.