Валентин Бондар: " Я залишився задоволеним якістю гри своєї команди в матчі зі СКАЄМ", Валентин Бондар: " Я залишився задоволеним якістю гри своєї команди в матчі зі СКАЄМ", СОККЕР.УА - громадська спілка «Асоціація соккеру України». Офіційний сайт

Новина

19.07.2020

Валентин Бондар: " Я залишився задоволеним якістю гри своєї команди в матчі зі СКАЄМ"

19.07.2020

Валентин Бондар: " Я залишився задоволеним якістю гри своєї команди в матчі зі СКАЄМ"

Валентин Бондар, головний тренер «будівельників», поділився своїми враженнями від центрального матчу сезону в Суперболі між командами СКАЙ — КМБ, що відбувся 17 липня на столичній «Гідропарк-Арені». 

— Валентине Володимировичу, чи задовільнив Вас результат матчу СКАЙ — КМБ?

— На жаль, потрібного результату ми не досягли. А от якістю гри своєї команди я задоволений. У матчі проти СКАЮ ми грали першим номером, прагнули перемогти. Мої підопічні не боялися бути «смішними», не боялися програти, і ризикували. Ми ризикували із середини першого тайму. У нас така команда — ми не можемо когось боятися, або не поважати. До кожного матчу підходимо з максимальною самовіддачею. 

— На Вашу думку, чи можна вважати СКАЙ переможцем Суперболу достроково? І що завадило КМБ зійти на золоту вершину чемпіонату в поточному сезоні? 

— По-перше, хочу привітати СКАЙ з успішними виступами в матчах з КМБ. Вони на це заслужили…. У першому колі ми поступилися СКАЮ, як відомо, через те, що погодилися перенести матч на раніше, щоб допомогти збірній України підготуватися до чемпіонату світу. А СКАЙ — базова команда цієї збірної. Погодилися…і програли — 2:1. Про це рішення ми не шкодуємо. Адже ми всі об’єднані однією метою — допомогти нашій збірній! Крім того, ми зустріли на своєму шляху Трансбуд, з котрим розділили очки — двічі зіграли внічию. Це були важкі матчі. Власне, СКАЮ також було непросто суперничати з цією командою, але підопічні Євгенія Задоржнього виграли обидва поєдинки, і цим заслужили бути в турнірній таблиці вище нас… 

— Які Ваші найближчі плани в якості тренера КМБ?

— У сезоні, що триває, нам залишилося провести ще два матчі —  24 і 30 липня. Але, якщо чесно, я думками вже в новому сезоні — 2020/21. Вдячний кожному зі своїх гравців за пророблену роботу у сезоні 2019/2020. Вони правильно розуміли мене і правильно діяли в матчі зі СКАЄМ. Окремо хочу подякувати нашим лідерам — вони проявили характер, згуртували довкола себе інших гравців і дали бій. Якщо мені довірять надалі очолювати цю команду, я буду пропонувати керівництву формувати КМБ на поточних лідерах колективу. Вони — хребет ФК КМБ. Лідерів тому й вважають лідерами, що вони здатні повести своїх партнерів уперед. Наразі нам дуже важливо виграти срібні медалі чемпіонату. Минулоріч ми стали третіми в чемпіонаті України. А цьогоріч можемо фінішувати другими! Таким чином, ФК КМБ зробить ще один крок на зустріч до своєї головної мети. Бог любить трійцю! Додам, що у нас найкращі вболівальники та фанати — вони це довели під час останнього матчу зі СКАЄМ. Користуючись нагодою, хочу подякувати всім і кожному, хто вірив і вірить у нас. Ми граємо для Вас. Ми — це ФК КМБ.

 

Прес служба АМФК