СКАЙ запросив Старгородського, Лідер чемпіонату України з футболу 6Х6 заручився підтримкою нещодавнього професіонала. , СОККЕР.УА - громадська спілка «Асоціація соккеру України». Офіційний сайт

Новина

18.03.2020

СКАЙ запросив Старгородського

18.03.2020

СКАЙ запросив Старгородського

Лідер чемпіонату України з футболу 6Х6 заручився підтримкою недавнього професіонала.

Артем Старгородський минулоріч був одним з лідерів білоруського «Вітебська». А ще раніше він допоміг новоствореному київському «Арсеналу» вибратися до еліти національного футболу, однак самому гравцеві «поновитися» у Прем’єр-лізі не судилося. Через фінансові і організаційні проблеми в «Арсеналі», Старгородський вирішив перебратися до Білорусі.

Ігрова кар’єра новачка СКАЯ пройшла у київських «Динамо» та «Арсеналі», «Кримтеплиці» з Молодіжного, охтирському «Нафтовику», сімферопольській «Таврії» та одеському «Чорноморці», а також у білоруських клубах «Шахтарі» із Солігорська, а також «Вітебську».  

З-поміж найголовніших досягнень Старгородського варто виокремити звання фіналіста Кубка України, отримане ним в складі «Чорноморця» у 2013 році, а також титул віце-чемпіона Білорусі, що він його здобув з «Шахтарем» трьома роками пізніше.