Алієв — у Дніпрі, ТОП-матч Трансбуд — КМБ, Арго-експерт — лідер Маракани-1, Президенти — на чолі Мар, Прес-служба Асоціації масового футболу Києва підготувала дайджест найголовніших подій, що відбулися у масовому футболі Києва впродовж останніх семи днів., СОККЕР.УА - громадська спілка «Асоціація соккеру України». Офіційний сайт

Новина

16.03.2020

Алієв — у Дніпрі, ТОП-матч Трансбуд — КМБ, Арго-експерт — лідер Маракани-1, Президенти — на чолі Мар

16.03.2020

Алієв — у Дніпрі, ТОП-матч Трансбуд — КМБ, Арго-експерт — лідер Маракани-1, Президенти — на чолі Мар

Пресслужба АМФК підготувала дайджест найголовніших подій, що відбулися у масовому футболі Києва впродовж останніх семи днів.

  • Мегатрансфер «Дніпра». Алієв обрав Супербол

11 березня президент футбольного клубу «Дніпро» Сергій Харченко офіційно оголосив про те, що під час зимової паузи його команді вдалося залучити у свої ряди колишнього гравця національної збірної України з футболу, тридцятип’ятирічного Олександра Алієва. «Сподіваємось, що досвід Алієва стане нам у нагоді, і разом з цим гравцем ми зможемо поборотися за найвищі місця в Суперболі», — так прокоментував появу Алієва у «Дніпрі»  Сергій Харченко.

  • Битва титанів на супербольний лад. «Трансбуд» та КМБ зіграють 20 береня о 17:00

Дирекція турнірів «Міста спорту» затвердила час початку поєдинків десятого туру чемпіонату України серед команд Суперболу. До слова, найголовніший матч цього туру — «Трансбуд» проти КМБ — розпочнеться о 17:30.  Це протистояння пройде на «Гідропарк-арені», а пряму його трансляцію проведе телеканал XSport.  

  • Маракана ліга-1. Лідерів стало троє

Одразу три команди отримали однакову кількість очок за підсумками десяти зіграних турів. Утім, якщо «Арго-експерт» та «Ус» свої матчі в звітному турі виграли. То «Брокбізнес», який до цього одноосібно очолював турнірний караван, доволі неочікувано розписав мирову із сьомою командою чемпіонату — «Будівельником» — 2:2. Відтак, у «Арго-експерта», «УСа» та «Брокбізнеса» стало по двадцять очок. Таким чином, Маракана-1 отримала три команди зі статусом лідера.

  • Маракана ліга-2. «Президенти» захопили лідерство

Збірна футбольних функціонерів столиці сповна скористалася поразкою «КЛО-2» у матчі з «Білд-лайфом» і одноосібно очолила турнірну таблицю в Маракана лізі-2. В активі «Президентів» - 24 очки. Але, щонайменше, чотири команди зберігають реальні шанси на те, щоб похитнути позицію лідера і стати ним самим. Зокрема, у «Білд-лайфу», який йде другим в таблиці, — 23 очко, а в «Агарду» та «КЛО-2», які розділяють між собою третю сходинку, — 22. Тож, боротьба в цій лізі обіцяє стати гостросюжетною…