Найвлучніші в Маракана-лізі. Тон задають «Аврора-2» і «Сенсум», Найвлучніші в Маракана-лізі. Тон задають «Аврора-2» і «Сенсум», СОККЕР.УА - громадська спілка «Асоціація соккеру України». Офіційний сайт

Новина

10.10.2022

Найвлучніші в Маракана-лізі. Тон задають «Аврора-2» і «Сенсум»

10.10.2022

Найвлучніші в Маракана-лізі. Тон задають «Аврора-2» і «Сенсум»

Сімку найвлучніших гравців Маракана-ліги сформували представники двох команд. Мова про «Аврору-2», котра висунула на провідні позиції бомбардирського рейтингу одразу чотирьох гравців, та «Сенсум», який має у своєму складі найвлучнішого гравця турніру і трьох виконавців, чий баланс складають два і більше м'ячів.

«Аврора-2» і «Сенсум» забили впродовж двох ігрових днів дванадцять м’ячів, або по шість у середньому за матч — за цими показниками лідерам турніру немає рівних. При цьому, команда Євгенія Задорожного однаково успішно діє й у захисті власних воріт: «Аврора-2» досі не пропустила жодного м’яча у власні ворота.

Стосовно бомбардирів, то «Аврора-2» має у своєму складі четверо гравців, кому вдалося забити два і більше м'ячів. Щоправда, жодному з «аврорських» снайперів поки-що не вдалося зрівнятися з Дмитром Івановим із «Сенсуму»: Сергій Костушевич відзначився тричі, а Владислав Полторацький, Віталій Кузьмак та Артур Остапчук — по два рази.

Натомість «Сенсум» може похизуватися тим, що має у своєму складі лідера бомбардирської гонки. Мова про гравця збірної України з соккеру та учасника нещодавнього чемпіонату світу Дмитра Іванова (знімок). Бомбардирський лік колишнього професіонала складають чотири м’ячі, у тому числі й один хет-трик. Разом з Івановим до сімки найкращих бомбардирів чемпіонату увійшли двоє його партнерів по команді: Юрій Бучаков, який має у своєму активі три м’ячі, та Максим Коробка, котрий запам’ятався двома влучаннями.

Зазначимо, що досі не започаткували лік забитим м’ячам у сезоні-2022/23 років «Кло» та «Динамо-Кмда». Правда, ці команди провели лише по одному матчу…

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРІВ МАРАКАНА-ЛІГИ ЗА ПІДСУМКАМИ ДВОХ ТУРІВ