Павло Добрянський: «Команди Маракана-ліги-2 отримають по три очки за незіграні матчі з «Дженіусом..», Павло Добрянський: «Команди Маракана-ліги-2 отримають по три очки за незіграні матчі з «Дженіусом..», СОККЕР.УА - громадська спілка «Асоціація соккеру України». Офіційний сайт

Новина

09.06.2020

Павло Добрянський: «Команди Маракана-ліги-2 отримають по три очки за незіграні матчі з «Дженіусом..»

09.06.2020

Павло Добрянський: «Команди Маракана-ліги-2 отримають по три очки за незіграні матчі з «Дженіусом..»

Менеджер проведення змагань АМФК Павло Добрянський пролив світло на турнірну ситуацію в другій Маракана-лізі, що виникла після того, як з турнірного шляху зійшов «Дженіус Маркетинг».

  • На жаль, перед стартом другого кола ми не дорахувалися однієї команди. Так склалося, що «Дженіус Маркетинг» був змушений знятися з турніру, — розповідає пан Добрянський. — Щоправда, на кількості учасників змагань ця обставина не відобразилася, адже до змагань долучився «Гідропарк».
  • На яких умовах долучився «Гідропарк» — правонаступницьких «Дженіуса Маркетинга», чи розпочав свої виступи, що називається, з «нуля»?
  • «Гідропарк» розпочинає з нуля. Таке рішення прийняло керівництво клубу і організатори його підтримали. Однак ця команда гратиме за календарем «Дженіуса Маркетинга».
  • Натомість результати матчів першого кола за участі «Дженіуса Маркетинга» будуть анульовані чи зберігаються в турнірній таблиці? І що буде із другоколовими поєдинками цієї команди?
  • Очки зберігаються. Адже ця команда провела 50% матчів. Натомість у всіх матчах другого кола, які «Дженіус Маркетинг» не зіграв, йому будуть зараховані технічні поразки з рахунком 0:3. Натомість суперники «маркетологів» отримають технічні перемоги з рахунком 3:0, як це було з «КЛО-2» у попередньому турі. До слова, оргкомітет змагань, до якого також входять Дмитро Сабуров та В’ячеслав Скоропад, вирішив додати по ці три очки і записати технічні перемоги кожній з команд-учасниць Маракана-ліги-2 вже найближчим часом. Це дозволить уникнути плутаниці в турнірній таблиці.
  • Коли ці коригування будуть внесені до турнірної таблиці?
  • Сьогодні-завтра табель про ранги буде оновлено згідно з рішенням організаторів змагань.